joi, 11 iunie 2015

Hotpoint WDD9640BX cu capacitate de 9 kg la spalare

Hotpoint WDD9640BX este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare la spalatul rufelor de 9 kg si 6 kg la uscare, si poate ca nu arata la fel de bine ca cei din seria AQ, insa isi face treaba bine, avand totodata extra optiuni precum Pornire intarziata, functie de memorare sau Super wash.
Totodata are sistem de blocare taste, sau cum ne place noua:Siguranta copii. Deoarece nu o sa gasiti prea multe informatii legate de programele de spalare la comerciantii online, incerc sa va descriu mai detaliat programele de spalare si uscare la Hotpoint WDD 9640BX.


Programele la Hotpoint WDD9640BX:
Curatare Pete: un program special pentru curatarea petelor, si ceea ce ma surprinde pe mine este faptul ca temperatura maxima a apei este de 40°C. Centrifugarea se poate efectua la maxim 14000rpm iar capacitatea maxima de incarcare este de 5 kg.
Prespalare Bumbac: o prespalare pentru articolele din bumbac cu foarte multa murdarie. Temperatura maxima a apei poate fi de 90°C ! , centrifugare la 1400, iar incarcarea pana la 9 kg.
Bumbac alb: program special pentru bumbac alb cu murdarie multa, cu temperatura apei cuprinsa intre 60 si 90°C, 1400 la centrifugare si 9 kg de incarcare.
Bumbac colorat: program pentru articole din bumbac colorate cu putina murdarie. Se va spala la maxim 40°C, restul e identic cu programul bubac alb.
Sintetice rezistente: pentru articole cu multa murdarie de acest tip, se spala la max 60°C, insa centrifugarea maxima poate fi de numai 800 rpm. Totodata programul este indicat pentru 4 kg de rufe
Sintetice delicate: sintetice cu putina murdarie, spalare la max 40°C, restul optiunilor ca si precedentul
Delicate: un program pentru articole foarte delicate, caci se spala la doar 30°C, o incarcare maxima de atentie: 1 kg, si la final articolele nu vor fi centrifugate deloc.
Woolmark Platinum (Lana): program pentru articole din lana, cu spalare la maxim 40°C, a nu mai mult de 2 kg.
Spalare Rapida 30 minute: un program foarte rapid de 30 de minute.
Uscare Bumbac: uscarea articolelor din bumbac, maxim 6 kg
Uscare sintetice: uscarea sinteticelor in cantitate de 4 kg
Uscare lana: uscare lana 2 kilograme
Centrifugare:centrifugare cu evacuare
Clatire: clatire
Evacuare.

Hotpoint WDD9640BX ofera si functii precum Time Saver, prin care durata de spalare poate fi scurtata cu pana la 50%. Este recomandat la articole putin murdare.
Functia eco: prin aceasta functie apa nu este incalzita la temperaturi mari, deci se castiga la consumul de energie. Atentie insa ca poate fi folosit numai cu programele de Bumbac Alb si Bumba Colorat.



0 comentarii :

Trimiteți un comentariu