miercuri, 18 martie 2015

LG F1496AD3 cu tehnologia Lg direct drive si 6 motion

Masina de spalat rufe cu uscator LG-F1496AD3 are o capacita de incarcare la spalare de 8 kg si 4 kg la uscare, viteza de centrifugare maxima fiind de 1400 rotatii pe minut, avand tehnologii inovatoare incorporate precum Lg Direct Drive si LG Smart Diagnosis.
Lg direct drive este numele care i sa dat tehnologiei prn care motorul este atasat direct pe centrul tamburului,  astfel se obtine o stabilitate mai mare a aparatului, vibratii minime si totodata un nivel mai redus de zgomot. Totodata astfel se folosesc mai putine piese, deci fiabilitate mai mare.




Pentru cei care doriti sa aflati mai multe despre programele de spalare la LG-F1496AD3 un rezumat scurt despre acestea:

Bumbac: pentru tricouri, pijamale, si articole din bumbac albe, cu putina murdarie. Spala ideal la 60 °C, insa temperatura apei poate fi modificat de la rece pana la 90°C
Bumbac Eco: Aceleasi program ca si precedentul, insa spala la 40°C, iar temperatura poate fi schimbat manual numai pana la 60°C. La ambele programe viteza maxima de centrifugare este de 1400 rotatii pe minut.
Easy Care: ideal pentru camasi si tricouri care contin Polyamide, Acril si Polyester. Programul suporta o incarcare maxima de 4 kg, va spala automat la 40°C, insa se poate modifica intre apa rece si pana la 60°C. Viteza maxima de centrifugare este de 800 rpm
Sport: ideal pentru articolele de sport de alergat, fitness, etc. Programul va spala la maxim 40°C, avand o capacitate de incarcare de 2 kg, si o centrifugare de maxim 800 rpm
Lana: Pentru articole de lana, ideal pentru articole cu putina murdarie. Se va spala la 40°C, iar manual se poate selecta o temperatura maxima de 40°C, si o viteza de centrifugare de 800 rpm, incarcat cu maxim 2 kg.
Quick 30: un program foarte rapid, de doar 30 de minute, recomandat pentru articole colorate. spala la 30°C si poate fi setat manual pana la 40°C. Capacitatea de incarcare maxima eset de 2 kg, cu  o centrifugare de 1400rpm.
Baby Care: pentru articole de copii patate mai ales cu mancare, un program care spala la 60 °C, insa manual poate fi setat pana la ATENTIE: 95°C, are o capacitate foarte mare de incarcare de 6 kg, si viteza de centrifugare de maxim 800.
Intensive 60 : pentru articole din bumbac, si mixte, cu o cantitate de murdarie mare, spala la 60°C , poate fi incarcat cu 4 kg de haine sau cearsafuri, si va centrifuga cu maxim 1400 rpm
Clatire+Centrifugare : o simpla clatire urmat de centrifugare.

Si ca alte optiuni LG-F1496AD3 are sistem de siguranta impotriva copiilor, programare intarziata si este foarte interesant LG Smart diagnosis care: permite echipamentelor electrocasnice sa "vorbeasca" direct cu un specialist via Call Center. Atunci cand consumatorii au intrebari fata de modul in care masina lor de spalat functioneaza sunt doar la un telefon distanta de un raspuns avizat. Identificarea defectiunii se poate face in doua feluri, fie prin folosirea unei aplicatii pentru smartphone, fie prin folosirea unui telefon obisnuit. In multe cazuri, aceasta tehnologie va elimina necesitatea unui apel catre service, ajutand consumatorii sa economiseasca timp si bani.

Si era sa uit despre programele de uscare la LG-F1496AD3 :
Pentru calcare: are o capacitate de incarcare de 4 kg
Uscat: tricolurile, prosoapele pot fi direct depozitate in dulap
Uscare la temperaturi joase: pentru articole mai sensibile la temperaturi inalte.
Toate cele trei programe au o capacitate de incarcare la uscare de 4 kg.

Aveti si posibilitatea de uscare dupa timp predefinit: 30-60-90-120-150 de minute, cu o incarcare de 0.5-1.5-2.5-3-4 kilograme.


Un comentariu :

  1. Am masina de spalat de 3 luni si inca nu am reusit sa o programez sa spele si sa usuce cum doresc. Are doar programe din fabrica s-au pot sa fac eu anumite programe??

    RăspundețiȘtergere