marți, 26 mai 2015

Bosch Avantixx WVG30441EU

Producatorul de electrocasnice Bosch a intrat si pe piata masinilor de spalat rufe cu uscator cu modelul denumit Bosch Avantixx WVG30441EU. Si daca ne-am obisnuit cu electrocasnicele bosch destul de fiabile, speram ca nici acest model nu va fi mai prejos!
Avantixx WVG30441EU spala pana la 8 kilograme de rufe, si usuca pana la 5 kg, fiind un model cu capacitate mijlocie, ba chiar am putea sa zicem ca are capacitate mica - mai ales la spalare.


Programele de spalare/uscare la Bosch Avantixx WVG30441EU :

Bumbac:Program de spalare standard pentru textile rezistente la uzura, din bumbac sau in. Capacitate maxima de spalare este de 8 kilograme si 5 la uscare. Temperatura selectabila intre rece si 90°C, iar centrifugarea pana la 1500 de rpm

+Prespalare:Program cu consum ridicat de energie pentru rufe rezistente la uzura, foarte murdare, din bumbac sau in.Capacitate maxima de spalare este de 8 kilograme si 5 la uscare.

Usor de ingrijit: Textile din fibre sintetice si tesaturi in amestec. Acest program poate spala pana la 3 kilograme si usca pana la 2.5 kg (destul de putin). Pentru a proteja hainele, temperatura maxima a apei poate fi selectat la 60°C, iar centrifugarea la 1200 de rotatii pe minut.

Mix: pentru o incarcatura combinata cu textile din bumbac si fibre sintetice. Dinpacate acest program poate spala numai 4 kg de rufe si usuca 2.5 kg, iar temperatura apei maxime este de 40°C.

Alergie Plus: pentru textile rezistente la uzura, din bumbac si in, deosebit de adecvat pentru cerinte mari de igiena sau pentru piele deosebit de sensibila, datorită spalarii mai indelungate la o temperatura stabilită, cu un nivel mai mare de apa si un ciclu mai lung de clatire. Incarcare maxima de 6.5 kg (insa recomandat numai 5) iar la uscare 4 kg.

HygieneCare: Un program inovator pentru tratarea preliminara a rufelor uscate cu aer fierbinte (pana la 70 °C) pentru cerinte de igiena ridicate; apoi urmează un proces de spalare la temperatura scăzută. Acest lucru permite atat igiena, cat si ingrijirea textilelor. Incarcare maxima la spalare si uscare la 4 kg.

Puf: pentru textile cu puf, care pot fi spalate cu masina, insa atentie la incarcarea maxima la spalare de 1.5kg!

Clatire: clatire speciala urmata de centrifugare a max 5 kilograme

Centrifugare

Extra scurt/Spalare si uscare in 60 de minute
. Pentru cantitati mici (<1 kg) de rufe cu un grad redus de murdarie, din bumbac, in, tesaturi sintetice sau in amestec. Timp de spalare de cca. 15 min.

Lana: Textile lavabile manual sau la masina, din lana sau îin amestec cu lana, in cantitate maxima de 2 kg. Apa va avea temperatura maxima de 40°C, iar centrifugarea la 800rpm

Matase: Pentru tesaturi fine din matase, satin.

Programe de Uscare:
Uscare delicata:Program individual pentru uscarea delicata a articolelor de imbracaminte la temperatura scazuta. Incarcare maxima de 2.5 kg
Escare intensiva: Program individual de uscare normala pentru uscarea hainelor la temperatura mai ridicata, in cantitate de 5 kg.

Si probabil am uitat cateceva, insa are atat de multe optiuni, ca am uitat de ele.


Un comentariu :

  1. O parere dupa manualul de utilizare poate avea oricine. Un review adevarat e facut de cineva care chiar a testat/folosit produsul.

    RăspundețiȘtergere