miercuri, 18 martie 2015

Hotpoint AQD1170D 69 cu capacitate mare de spalare de 11 kg si totusi o eficenta energetica A

Cu Hotpoint Aqualtis AQD1170D 69 nu te poti plange ca nu ai destul loc in masina de spalat rufe, caci acesta are o capacitate imensa de incarcare de panal la 11 Kg (da, unsprezece kilograme), pe langa care daca mai socotim si capacitatea de uscare de 7 Kg si o viteza de centrifugare de 1600 rpm, cred ca pot sa afirm linistit ca un "monstru" cu un apetit mai mare si o viteza imensa nu mai este pe piata in categori amsinilor de spalat rufe cu uscator.
Desi am crede ca aceasta masina este foarte galagioasa, are doar 51db la spalare si 78db la centrigugare, valori pe care multe alte modele le depasesc cu viteza de centrifugare de 1400rpm.
Poate credeti ca toate aceste facilitati sunt oferite la un pret exorbitant de mare, Hotpoint AQD1170D 69 are un pret relativ mic .


 


Pe langa programele de spalare si uscare Hotpoint Aqualtis AQD1170D 69 ofera optiuni precum:
Super wash:Datorita utilizarii unei cantitati mai mari de apa în faza initiala a ciclului oi duratei îndelungate a programului, aceasta optiune garanteaza o spalare de mare performanta.
Extra clatire: Este utila pentru persoanele cu pielea sensibila la detergent
Calcare Usoara: spalarea si centrifuga vor fi modificate în mod oportun, pentru a reduce plierea rufelor.
Timp redus:Prin selectarea acestei optiuni, se reduce durata programului cu pâna la 50% în functie de ciclul ales

Programele de spalare la Hotpoint Aqualtis AQD1170D 69 (caci pe net nu prea gasiti pdf-uri sau descrieri) :

BUMBAC Rufe colorate: albe ÅŸi colorate delicate foarte murdare spaland la o temperatura a apei de maxim 40°C si o centrifugare la max 1400 rotatii pe minut, avand sarcina maxima de 11 kg
SINTETICE Rezistente: o spalare cu temperatura maxima de 60°C si o centrifugare mai blanda, la maxim 800 rpm, facand fata unei incarcari pentru spalare de pana la 5 kg
SINTETICE  este un program mai lung decat cel precedent, insa va spala la doar 40 de grade, restul cerintelor fiind identic
RUFE ALBE: poate fi spalat cu el pana la 6 kg de rufe albe, la o temperatura maxima de 60°C, si o centrifugare de 1400rpm
RUFE COLORATE: o spalare la doar 40°C cu maxim 6kg de rufe colorate
RUFE NEGRE: un program de spalare a rufelor negre, special gandita pentru acest tip de rufe, caci va spala la doar 30°C si o centrifugare la 800 rpm cu o capacitate mare de incarcare de panal la 6 kg
LANA: pentru lana, caÅŸmir, etc. insa doar 2,5 kg de rufe de acest tip! Spala la maxim 40°C
ULTRA DELICATE: ideal daca aveti ceva delicat in cantitate mica, caci aveti posibilitatea de a incarca aparatul cu doar 1 kg de rufe iar apa va avea o temperatura de doar 30°C. Programul se termina fara centrifugare.
ANTIALERGIE O spalare la temperaturi inalte, de 60°C si centrifugare maxima la 1400, avand sarcina maxima de 6 kg.
CLATIRE: daca aveti de clatit pana la 11 kg de rufe si centrifugare de pana la 1400 rpm, aceasta optiune este ideala pentru dvs
CENTRIFUGARE si EVACUARE APA - doar o centrifugare cu o incarcare mare de pana la 11kg
SPALÄ‚&USUCÄ‚ - un program rapid pentru 1 kg de rufe, cu o spalare la 30°C si centrifugare la 1400 rotetii pe minut
USCARE BUMBAC - program de uscare pentru bumbac, incarcat cu maxim 7 kg
USCARE LANA -Progrma de uscare pentru lana in cantitate de 2.5 kg
USCARE SINTETICE uscarea hainelor sinstetice pana la 5 kg
BUMBAC Cu Prespalare : pana la 11 kg de articole din bumbac pot fi spalate cu o temperatura maxima de 90°C si centrifugare la 1400!
BUMBAC Rufe albe: articole albe ÅŸi colorate rezistente foarte murdare. Spala la 60°C(Max. 90°C), cu o incarcare de maxim 11 kilograme.

Daca cunoastem si celelate modele de la Hotpoint din categoria masinilor de spalat cu uscare, vedem ca Hotpoint Aqualtis AQD1170D 69 este fratele mai mare la Hotpoint AQD970D49 , diferentele dintre ele fiind capacitatea de incarcare si uscare maxima. Cel "micut" are o capacitate de spalare maxima de 9 kg si 7 kg la uscare, insa la majoritatea programelor cantitatile maxime de spalare sunt identice!

Ambele modele sunt foarte bune, Dvs trebuie sa va decideti in legatura cu pretul si capacitatea maxima a celor 2 modele.




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu