joi, 19 martie 2015

Indesit Innex XWDE 961480X este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe cu uscator

Indesit Innex XWDE 961480X este o masina de spalat rufe cu uscator destul de ieftin, insa acest lucru nu inseamna ca este si un model slab, caci are o coeficienta energetica de A (multe alte modele au clasa B), o capacitate de incarcare la spalare de 9 kilograme si capacitate de incarcare la uscare de 6 kilograme, afisaj LCD si un numar destul de mare de programe de spalare respectiv uscare, pentru orice situatie.






 


Programele de uscare la Indesit Innex XWDE 961480X pot fi selectionati prin doua posibilitati: In funcţie de gradul de umiditate al rufelor de uscat:

Uscat : Ideal ptr hainele de pus în dulap, fără călcare.
Mediu : Indicat ptr rufele care nu au nevoie de o uscare completa.
Calcare : Indicat ptr rufele ce necesită calcare Nivelul de umiditate reziduală inmoaie pliurile şi deci facilită întinderea lor, prin călcare.

In funcţie de timp: de la 210 la 30 de minute selectabil.

Programele de spalare:
Sport: un program care spala la macim 30°C si are o capacitate de spalare respectiv uscare de 4 Kg. Va centrifuga la maxim 600rpm
Rufe negre: un program care spala la macim 30°C si are o cpacitate de spalare de 5 Kg respectiv uscare de 3 Kg. Centrifugare la o viteza maxima de 800 rotati pe minut.
Antimiros (bumbac): maxim 3.5 kg de haine vor fi spalate si uscate la o temperatura de maxim 60°C, si centrifugare la 1000 rpm.
Antimiros (sintetice): ca si programul precedent, insa la o temperatura maxima de 40 °C
Delicate: un program fara centrifugare, si o incarcare foarte mica, de doar 1 Kg.
Lana
Rapid 30`: o spalare rapida de 30` a hainelor, la o temperatura de 30 °C, in canttitate de 3.5 kg
Bumbac cu prespalare (pentru rufe albe, foarte murdare), va folosi apa la o temperatura de pana la 90°C, incarcare cu haine de maxim 9kg, si uscare de 6kg.
Program standard de 60°C pentru rufe din bumbac. Pentru rufe albe si colorate rezistente si foarte murdare.
Sintetice: pentru rufe colorate rezistente foarte murdare, o spalare la max 60°C, 800rpm centrifugare.
Rufe Colorate
Eco Bumbac: incarcare cu rufe albe putin murdare si cele colorate delicate. Se spala la o temperatura de doar 20°C, incarcabil pentru spalare cu pana la 9kg, si uscare 6 kg
Eco Sintetice; la fel ca programul mai de sus, acesta avand o viteza de centrifugare de 800 rpm.
Spala si Usuca 45`: spala la 30°C, insa cu o incarcare de doar 1 kg!
AirFresh: program de uscare
Clatire
Centrifuga+golire

Numarul suficient de programe de spalare, respectiv optiunile de uscare la acest pret fac ca masina de spalat rufe cu uscare Indesit Innex XWDE 961480X sa fie o alegere destul de buna, daca vrem sa achizitionam un aparat electrocasnic din aceasta categorie.



0 comentarii :

Trimiteți un comentariu